Gadgeteer Awards

Samsung vrea să accelereze pe WP7

| 23.11.2010
Back to Yahoo!

Omnia 7 SAMOLED 90x90 Samsung vrea să accelereze pe WP7Samsung își schimbă iar preferințele legate de platforma software pentru smartphone-uri, iar Windows Phone 7 va deveni mai important decât Android sau propria platformă, Bada, spun oficialii companiei.
Samsung a lasat deja Omnia 7, dar anul viitor planul este ca 60% dintre terminalele smartphone sa fie Windows Phone, iar 30% Android, spun managerii companiei sud-coreene.
Asta în ciuda faptului că Samsung a avut un foarte mare succes cu Android, atât pe smartphone, cât și în zona de tablet.

Rămâne de văzut ce modele noi de terminale WP7 va lansa Samsung.

Via Mobile Business

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Emil
    Publicat la data de 24.11.2010, ora 00:37

    Nu cred să aplice această politică. Android a ridicat destul de mult cota lor de piaţă şi nu o vor lăsa baltă (600.000 de Galaxy Tab într-o lună, 4 milioanede Galaxy S) şi WP7 abia ce a adunat 40.000 de unităţi cu o groază de modele.
    Mai este puţin până în 2011 când se va clarifica poziţia sud-coreenilor. Mai degrabă vor merge pe 30% pe Bada, WP7 şi Android ca să aibă un portofoliu complet.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive