Gadgeteer Awards

HTC Desire Z, în România

| 23.11.2010
Back to Yahoo!

HTC Desire Z 09 90x90 HTC Desire Z, în RomâniaHTC Desire Z este un smartphone pentru cei care utilizează intensiv internetul, emailul mobil, rețele sociale, aplicații Office. aduce tastatura fizică Qwerty pe platforma Android. Este unul dintre cele mai așteptate terminale ale finalului de an.

Costă 499 de euro fără reînnoire de abonament, mai puţin dacă îţi prelungeşti contractul cu ei, iar la abonament nou începe de la 299 de euro – mergi la magazin.

Datorită GPS-ului şi a aplicaţiei Google Maps integrate, Desire Z te ajută să-ţi găseşti drumul oriunde şi oricând. HTC Desire Z are funcţie de înregistrare video la calitate HD 720p şi o cameră de 5 megapixeli, cu blitz automat. Pentru vizionarea şi împărtăşirea fotografiilor pe Flickr şi pentru navigarea online, telefonul oferă un ecran multitouch de 3.7 inch.

Via Mobbi.ro, ddr.biz

Un raspuns

  1. Comentariu scris de adrian
    Publicat la data de 26.3.2011, ora 13:07

    este un telefon destept imi place,daca este cineva interesat de asa ceva mai am unul nou nout ,lasati mesaj la adresa de email snoopyadrian2000@yahoo.com

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive