Gadgeteer Awards

Blackberry Playbook, pe lista gadgeturilor corporate

| 19.11.2010
Back to Yahoo!

playbook 90x90 Blackberry Playbook, pe lista gadgeturilor corporateAnaliștii sunt convinși că tablet-ul Research in Motion, PlayBook, va avea succes în mediul corporate, pentru că Blackberry rămâne printre cele mai populare gadgeturi din companii. RIM are relații bune în companii și probabil Playbook va fi preferat iPad în zona achizițiilor pentru angajați.

Research in Motion insistă pe funcțiile de securitate, iar acest lucru este exact pe placul managerilor IT din companii, spun specialiștii în domeniu. Tablet-ul RIM are ecrna de 7 inchi, la fel ca Samsung Galaxy Tab. Analiștii estimează că RIM va vinde 2-4 milioane in primele luni după lansarea din februarie 2011.

De asemenea, studiile spun că vânzările de tablet-uri în zona companiilor vor reprezenta anul viitor 40% din vânzările totale de astfel de echipamente. Iar Blackbery ar putea fi un lider pe acest segment.

Via FinanceTech

2 comentarii

  1. Comentariu scris de Emil
    Publicat la data de 20.11.2010, ora 09:38

    Are şi un hardware care depăşeşte cu mult Galaxy Tab iar comparaţia cu iPad aproape că nu îşi are rostul.

  2. Comentariu scris de Dan Dragomir
    Publicat la data de 22.11.2010, ora 09:47

    Emil, nu era vorba de o comparație, ci despre alegerea managerului IT, cel care va decide dacă merge pe iPad sau PlayBook. Și rămâne de văzut cum se comportă sistemul de operare, pentru că este complet nou.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive