Gadgeteer Awards

Divizia de telefoane Motorola devine independentă din ianuarie

| 16.11.2010
Back to Yahoo!

motorola wp7 90x90 Divizia de telefoane Motorola devine independentă din ianuarieDin ianuarie 2011, divizia de telefoane mobile Motorola se desprinde de companie, este posibilă vânzarea ei, dar poate că totuși nu va fi cazul. Mai degrabă înclin să cred că divizia va lucra mai bine, modelele noi vor apărea mai rapid și vor fi lansate mai ușor la nivel internațional.

Marii jucători sunt super-afectați din cauza structurii corporatiste inflexibile, iar acest lucru se vede mai bine în cazul Nokia. Iar în cazul Apple, Steve Jobs a apreciat în repetate rânduri că este “cea mai mare companie care funcționează ca un start-up”. Pe scurt, cred că desprinderea diviziei de telefoane a Motorola poate fi un semn pozitiv. Noile terminale au arătat un jucător puternic și decis să revină în atenția publicului.

Mai degrrabă cred că Motorola va vinde divizia cu walkie talkie și alte echipamente corporate. Însă rămâne de văzut ce decizie vor lua.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive