Gadgeteer Awards

Review interesant la Optimus 7

| 9.11.2010
Back to Yahoo!

LG Optimus 7 03 90x90 Review interesant la Optimus 7Am avut pe mână aproape o săptămână noul telefon de la LG cu Windows Phone 7, anume LG Optimus 7, scire Tudor Galoș pe StudentClub.ro. Timp de o săptămână am făcut ce face orice troll cu un iPhone: am descărcat aplicații în prostie, m-am jucat cu ele, am integrat feed-ul Facebook peste tot, aplicația de Twitter etc. Am fost un power-user de Windows Phone 7. În primul și în primul rând , odată telefonul pornit și Hub-urile încărcate, m-am conectat rapid la Exchange, la Facebook și la Windows Live. Apoi m-am conectat la Marketplace și am descărcat aplicațiile de Twitter și Facebook.

Hub-urile sunt un concept nou. Pătrățelele pe care le vedeți în imagine sunt shortcut-uri către aplicații, cum ar fi aplicația de contacte, cea de telefonie, cea de e-mail, mesaje instant, Hotmail etc. Partea nouă este că aceste Hub-uri sunt dinamice, adică în funcție de conținutul aplicației ele se modifică.

De exemplu hub-ul de people afișează random chipuri ale contactelor descărcate de pe Facebook/Windows Live sau salvate în telefon, cel de telefon afișează câte apeluri ratate ai, cel de mail-uri afișează câte mail-uri noi ai primit, cel de Me afișează genialul tău chip de pe Facebook/Windows Live și statutul tău. O listă a tuturor aplicațiilor instalate se regăsește în partea dreaptă, accesibilă printr-o mișcare de slide. Oricare aplicație poate fi atașată la meniul de Hub-uri dacă ții degetul apăsat pe ea – ți se oferă opțiunea de Pinning, exact ca în Windows 7.

Citește continuarea pe StudentClub.ro.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive