Gadgeteer Awards

HTC Desire HD – review în Chip

| 9.11.2010
Back to Yahoo!

HTCDesireHD18 thumb 90x90 HTC Desire HD   review în ChipDin momentul în care am auzit că s-a lansat, am fost curios să văd cum arată, ce ştie să facă. Cât e de bun în comparaţie cu HTC Desire pe care îl folosesc de ceva vreme, scrie Ionuț Bălan pe site-ul Chip.ro. Cred că Desire HD e primul smartphone căruia îi fac review după numai 5 zile de folosire – timpul scurt, sample-uri puţine m-au forţat să scot din el cât am putut de mult în perioada asta. Sper să nu fi lăsat nimic pe afară.

Desire HD este cel mai nou şi cel mai puternic produs din seria Android pe care HTC îl lansează anul ăsta. Urmează după o serie amplă de lansări: Desire, Legend, Wildfire, Desire Z şi acum Desire HD. Practic, Desire HD este varianta nativă pe Android, cu FroYo, a lui HTC Desire HD2 (cu care m-am jucat cu un build special de Android şi, dacă vă aduceţi aminte, am spus că se mişcă extraordinar de bine pentru un aparat care a primit Android forţat).

Citește continuarea pe Chip.ro.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive