Gadgeteer Awards

Galaxy Tab la ofertă

| 8.11.2010
Back to Yahoo!

GALAXY Tab P1000 Product image 1 1 270x344 90x90 Galaxy Tab la ofertă
Galaxy Tab a intrat oficial în oferta Vodafone, tablet-ul Android este “altceva”, nu-l poți compara nici cu iPad, dar nici cu Dell Streak – este primul tablet cu ecranul de 7 inchi care ajunge pe piață.
Tablet-ul este interesant, îl poți folosi altfel decât un smartphone, datorită ecranului mare – este excelent pentru citit, pentru parcurs prezentări busines și pentru e-mailul business – clar mai bun ca un smartphone. Este bun pentru birou și este bun pentru divertisment, pentru poze și filme, pentru a parcurge site-urile favorite și așa mai departe.

La 349 de euro este mai atractiv decât un smartphone (plus că poți să-l folosești ca telefon, la o adică). Pe scurt, sunt curios care este reacția pieței, dar cred că Galaxy Tab va avea succes.

3 comentarii

 1. Comentariu scris de Dodo
  Publicat la data de 1.12.2010, ora 15:21

  Clar, Samsung Galaxy Tab este muuult deasupra iPad-ului. Singura problema este ca pentru G. Tab nu sunt asa multe aplicatii cum sunt pentru iPad dar nu mai e mult timp si se ocupa dezvoltatorii si de asta. Apoi…produsele Apple nu functioneaza la capacitate maxima decat in unele tari sau daca ai o adresa valida din America daca nu…stai si inghiti sec, cine are iPhone? iPad? iPod Touch si MacBook? Tu, dar cine nu le poate folosi? Eh…pana sa mai urce pe lista Romania si Italia la acesibilitatea produselor Apple prefer Windows, Bada, Android si un Mp4 Sony. Daca la un moment dat se vor putea folosi la capacitate maxima in Italia si Romania trec la Apple desigur dar pana atunci nu pot decat sa ma uit la ele ce minunate sunt.

 2. Comentariu scris de mmm
  Publicat la data de 11.12.2010, ora 18:22

  mare dreptate; numai ca e de bonton sa ai Apple si sa te si lauzi cu treaba asta, chiar daca stii ca nu poti folosi aceste gadgeturi la adevaratul lor potential; sau de fapt nu te intereseaza…

 3. Comentariu scris de makaoaka
  Publicat la data de 21.12.2010, ora 23:46

  foarte dragutza jucarika asta; numai ca e asa de hobby; de funn; ca nu prea ii vad utilitatea; este o solutie integrata; mai o muzica, mai un joc, mai un film…insa nu ceva pe care sa faci super chestii; e subţire şi finuţ, face chestii basic – bine; serios acum, e cam mult sa dau 350 de Euro si la abonament; iar la liber undeva la 3000 de lei….se cam abereaza! Sper sa mai coboare pretul, macar acum de Sarbatori!

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive