Gadgeteer Awards

Mai mult decât Desire, HTC Desire HD

| 4.11.2010
Back to Yahoo!

HTC Desire HD Set To Launch 90x90 Mai mult decât Desire, HTC Desire HDDesire HD vine cu îmbunătăţiri la interfaţa Sense, producătorii implementând şi tehnologia DLNA (Digital Living Network Alliance), care permite utilizatorilor să transmită wireless conținutul stocat pe telefon, astfel încât să fie vizionat pe un televizor compatibil cu acest standard, scrie Alex Rădescu pe blogul său.
Cu noul HTCSense.com, utilizatorii îşi pot face un „back-up” al informaţiilor stocate. În eventualitatea pierderii terminalului, conținutul telefonului poate fi blocat sau chiar șters, de la distanță.

De asemenea, clienții pot localiza un telefon pierdut, prin declanșarea soneriei la volum ridicat, chiar dacă telefonul este setat pe modul silențios sau pot stabili localizarea lui pe o hartă. Mai mult, se pot direcționa apelurile și mesajele pe un alt telefon, se poate trimite un mesaj pe telefon pentru a încerca recuperarea.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive