Gadgeteer Awards

HTC Desire HD – primele impresii

| 3.11.2010
Back to Yahoo!

htc desire hd 1 90x90 HTC Desire HD   primele impresiiAm apucat să văd de aproape astăzi HTC Desire HD și prima impresie este pozitivă. Telefonul, deși mare, greoi, cu un design mai “rotunjit”, face foarte multe chestii și aduce o serie de noutăți. Nu zbârnâie el la scroll, dar pînă la urmă este o experiență inedită.

HTC Desire HD are o mulțime de tehnologie de ultimă generație, sunt convins că nu mai trebuie să vă repet toate detaliile. Prima impresie este că ai de-a face cu o cărămidă, dar apoi rămâi impresionat de experiența vizuală, totul este mai mare pe ecranul mare, iar grafica și interfața sunt excelente.

Mi-a plăcut inovația legată de Htcsense.com, mai ales că sunt un maestru în pierderea telefoanelor în casă, mai ales când sunt pe “Silent”. Acum poți să-l faci să sune de la distanță, printr-o funcție specială a site-ului. Și cu asta chiar sună, în ciuda modului silențios.

Mi-au plăcut multe din funcțiile prezentate astăzi, navigația, ebook reader-ul și am auzit că are un sunet aproape mai bun decât iPhone la muzică. Abia aștept să-l testez în detaliu.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive