Gadgeteer Awards

Dupa utilizare: LG Optimus 7 si Windows Phone 7

| 2.11.2010
Back to Yahoo!

Primul smartphone cu Windows Phone 7, LG Optimus 7 (pe piata din Romania), a trecut si prin mainile mele. A fost, s-a dus, scrie Alex Rădescu pe blogul său.

Pentru ca mai dureaza ceva pana apare testul in Jurnalul de Duminica, insir aici cateva impresii. Am vazut ca sunt multi interesati si nerabdatori.

- cel mai important pas in lumea smartphone, pentru LG, dupa modelul Arena. Pe de-o parte, perfomanta hardware si inzestrare software (ma refer si la aplicatii de-ale coreenilor) plus parteneriatul cu Microsoft pentru noul sistem de operare WP7.

- Facebook phone? In niciun caz! Chiar daca integrarea cu platforma Facebook este un punct cheie pentru ecosistemul din jurul WP7, am remarcat lipsuri uriase: nu poti vedea mesajele private, invitatii evenimente etc.

- pentru a beneficia de majoritatea serviciilor WP7 trebuie sa ai cont Windows Live (asa cum ecosistemul Android ti se deschide prin Gmail).

Pentru detalii, mergi pe blogul lui Alex Rădescu.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive