Gadgeteer Awards

Review LG Optimus 7 (E900): primul smartphone WP7 din România

| 1.11.2010
Back to Yahoo!

LG Optimus 7 2 225x300 90x90 Review LG Optimus 7 (E900): primul smartphone WP7 din România Zilele trecute am publicat review-ul sistemului de operare pentru smartphone, Windows Phone 7, făcut pe baza utilizării lui LG Optimus 7. Vă invit să îl parcurgeţi dacă nu aţi făcut-o încă. Acum voi vorbi strict de hardware, experienţa cu el şi ceea ce îl individualizează din punct de vedere software.

În momentul de faţă, e complicat să vorbesc despre LG Optimus 7 doar ca aparat WP7. Nu am mai lucrat intens cu niciunul similar şi toată experienţa de folosire e pusă în balanţă cu cea de pe aparatele Android cu care m-am jucat în ultima vreme (şi au fost destule!). Să vorbesc de LG Optimus 7 în comparaţie cu un Windows Phone, spre exemplu HTC HD2 sau HTC Touch Diamond2, ar fi o greşeală: nu poţi să le compari. Hardware, software, experienţă – sunt cu totul altceva.

Citeste mai departe pe blogul lui Ionut Balan.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive