Gadgeteer Awards

Sony Ericcson – proiect FourSquare pentru utilizatorii Xperia pasionați de tenis

| 29.10.2010
Back to Yahoo!

xperia range app foursquare 90x90 Sony Ericcson   proiect FourSquare pentru utilizatorii Xperia pasionați de tenisSony Ericsson este primul brand care a lansat o locaţie dedicată fanilor tenisului pe platforma Foursquare. Cei care urmăresc contul “Sony Ericsson Tennis” de pe telefoanele mobile din gama Xperia au acces la informaţii din culisele meciurilor de tenis, dar şi la recomandări despre cele mai tari locaţii de petrecere a timpului liber în oraşele unde se organizează turnee WTA.

Începând cu turneul de la Doha, fanii care participă la meciurile din circuitul WTA au posibilitatea să afle când pot asista la antrenamentele vedetelor de tenis preferate şi pot primi recomandări despre cele mai interesante locuri de vizitat sau cluburi unde se pot distra în timpul nopţii. În plus, şi vedetele din tenis contribuie cu propriile lor recomandări şi informaţii.

Apasă aici pentru Sony Ericsson Tennis pe Foursquare.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive