Gadgeteer Awards

Google Nexus Two – la ce să ne așteptăm

| 28.10.2010
Back to Yahoo!

Circulă mai multe zvonuri privind Nexus Two, sau Nexus 2, varianta nouă a telefonului Google, pe platformă Android, despre care gigantul online dădea ferme asigurări că nu există, nici măcar pe hârtie. Dar să nu ne păcălim singuri.

Google Nexus Two ar putea aduce companiei nu doar recunoașterea ca un puternic jucător în industria mobilă, ci și vânzările de anvergură la care visa și când a lansat Nexus One. Chiar dacă nu s-au concretizat atunci, poate că în 2011 Google va deveni un competitor Apple și mai puternic.

Zvonurile vorbesc despre un terminal produs de data aceasta de Samsung, nu de HTC. Va fi un super-telefon – ecran de 4 inchi, Super AMOLED, precum Galaxy S, procesor Hummingbird, accelerator grafic. Ce mai, va fi un hit încă de la lansare.

Dar la ce să ne așteptăm? Poate fi un test de marketing. Să vadă reacțiile publicului, după care poate urma o negare din ambele părți. Sau No comment – zvonul moare. Dar cred că sunt șanse ca informația să fie reală.

Samsung are un eveniment real pe 8 noiembrie, lansează un nou telefon Android. Alfăm atunci ce și cum.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive