Gadgeteer Awards

Nokia N900 – update software pentru Ovi

| 25.10.2010
Back to Yahoo!

nokia n900 Nokia N900  update software pentru OviFinlandezii au anunțat azi pe blogul lor un update software pentru Nokia N900, cel mai de succes terminal fără Symbian, iar acest nou software adaugă posibilitatea de conectare a telefonului prin Ovi Suite, aplicația specială Nokia pentru computer, pentru conectarea cu telefonul.

Update-ul de software aduce sute de îmbunătățiri pentru platforma N900, care va merge de acum înainte fără blocaje și ceva mai rapid. Este un update care se face automat prin conexiunea de date activă, veți primi o notificare pe telefon când acesta devine activ.

Pe ecran apare un semn de exlamare, iar odată atins apare o notificare privind update-ul.

Pentru Nokia N900 sunt deja disponibile aplicații în Ovi Store, precum Angry Birds. De asemenea există aplicații care pot transforma terminalul într-un hotspot WiFi, ca la Android.

2 comentarii

 1. Comentariu scris de Emil
  Publicat la data de 25.10.2010, ora 22:23

  Este un telefon pe care l-am subapreciat cand l-am testat ca apoi sa imi dau seama cat de stabil este mai ales pe partea de browsing. :)

 2. Comentariu scris de Dan
  Publicat la data de 25.10.2010, ora 22:36

  Și eu îl apreciez, cred că este în top trei terminale pe care le recomand.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive