Gadgeteer Awards

LG Optimus 7 (E900), primul Windows Phone 7 din România, lansat de Vodafone

| 22.10.2010
Back to Yahoo!

LG Optimus 7 2 225x300 90x90 LG Optimus 7 (E900), primul Windows Phone 7 din România, lansat de VodafoneDacă am tot vorbit atât de el, până la urmă a venit, scrie Vali Bîrzoi în Business Cover. Vodafone a lansat, în premieră în România, LG E900 Optimus 7, primul telefon de pe piaţa locală ce funcţionează cu noul sistem de operare dezvoltat de Microsoft, Windows Phone 7.
Noul sistem de operare, construit de la zero de Microsoft şi care nu mai are nici în clin nici în mânecă (chiar, de unde vine expresia asta?) cu vechiul Windows Mobile şi telefonele pe care va fi prezent acesta au stârnit un interes mare şi pe plan local. La urma urmei, 46% dintre cei care îşi cumpără smartphone-uri la noi o fac „pentru că vor să aibă cel mai nou gadget“, arată un studiu al Vodafone România. Pe piaţa autohtonă, 10% din totalul mobilelor vândute sunt smartphones şi aduc 17% din veniturile din vânzări, a arătat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Vodafone România.

Mai departe în Business Cover.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive