Gadgeteer Awards

LG Optimus 7 – o părere personală

| 21.10.2010
Back to Yahoo!

lg optimus7 phone wp7 90x90 LG Optimus 7  o părere personalăPe măsură ce descoperim Windows Phone 7 par să se adauge elemente noi care fac din platforma mobilă Microsoft un concurent real în industria smartphone, tot mai puternic, mai credibil, cu șanse reale de a crește pe viitor – LG Optimus 7 face parte din acest scenariu, zic eu de succes. Windows Phone 7 este primul caracterizat prin expresia “flawless” – am văzut telefonul în două ocazii și merge foarte bine, rapid, fără blocaje, atât în mâna prezentatorilor, cât și în scurtele ocazii când m-am jucat cu el. Design-ul este peste orice alt telefon mobil la ora actuală. Peste iPhone, aplicațiile arată foarte bine, moda HUB-urilor are sens, văd că acum deja s-au inspirat competitorii și integrează și ei rețele și aplicații.

Experiența foarte bună este dată și de un hardware excelent, procesor SnapDragon, ecran full touch de mari dimensiuni, camera foto de 5 megapixeli, memorie internă 16GB. Telefonul este bine lucrat, nu pare o chinezările lucioasă, ci un terminal business serios.

Ca să fiu sincer și oferta la abonament pentru LG Optimus 7 este foarte ok. Până la sfârşitul acestei luni, telefonul va fi disponibil în magazinele Vodafone şi ale partenerilor din ţară, precum şi în magazinul online, la www.vodafone.ro/shop, de la 129 Euro (TVA inclus), împreună cu abonamentul Vodafone Complet 2000 şi Internet pe mobil 1 GB. până la 219 Euro, împreună cu Vodafone Complet 800 şi Internet pe mobil 1 GB, pentru contractele încheiate pe doi ani.

De asemenea, clienţii companii beneficiază de un pachete speciale, ce includ telefonul LG E900 Optimus 7 la preţuri ce pornesc de la 129 euro, cu abonamentul Vodafone Talk 500 şi Internet pe mobil 1 GB, pentru contractele încheiate pe doi ani.

5 comentarii

 1. Comentariu scris de Crin
  Publicat la data de 21.10.2010, ora 23:24

  Sa ajungi sa spui ca este peste iPhone mi se pare deja prea mult..am inteles..lauda lauda..dar pana cand..acest lucru nu denota decat faptul ca acest articol este un articol platit..mult succes si obiectivitate !

 2. Comentariu scris de Dan Dragomir
  Publicat la data de 22.10.2010, ora 08:48

  Am spus din titlu ca este o parere personala. Trebuie sa pui mina sa vezi interfata WP7, apoi sa-ti dai cu parerea. Nici nu se compara.

 3. Comentariu scris de Tudor
  Publicat la data de 28.10.2010, ora 15:25

  Am reusit sa pun si eu mana pe acest telefon. Nu mi-a venit sa cred. Nu numai ca Microsoft vine tare din urma cu un OS care candideaza din prima la no.1 OS pentru platformele mobile…….dar apare de asemenea pe firmament firma LG, venita de nicaieri in circul smartphone top-end.
  Chestia ca Microsoft a intarziat, ca a pierdut piata si alte nerozii sunt spuse de oameni care nu mai au ce scrie pe blogguri.
  In ceea ce priveste pe domnul cu iPhone asta iar este o chestie incredibila. Inca mai sunt unii care cred ca iPhone e taticul smartphone-urilor??
  Fratilor, mergeti la o cura de dezintoxicare !

 4. Comentariu scris de razvan
  Publicat la data de 7.12.2010, ora 23:59

  Am cumparat un LG Optimus 7 si am incercat sa setez ca ringtone o melodie mp3 copiata pe telefon prin cablu de date dar nu am reusit . Am citit pe internet si am gasit ca aceste ar fi un minus la acest telefon , ca nu se poate , este adevarat //? sau se poate seta prin vreun program sau exista vreun update in acest sens ?

 5. Comentariu scris de Dan Dragomir
  Publicat la data de 13.12.2010, ora 10:56

  Optimus 7 nu suporta rington-uri personalizate, ca si alte dispozitive Windows 7 (limitare Microsoft).

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive