Gadgeteer Awards

RIM răspunde acuzațiilor lui Steve Jobs

| 20.10.2010
Back to Yahoo!

tablet 90x90 RIM răspunde acuzațiilor lui Steve JobsDirectorul executiv al Research in Motion (RIM), producătorul Blackberry, a declarat că acuzațiile aduse de Steve Jobs, șeful Apple, companiei canadiene, nu au niciun sens în lumea reală. Jobs declarase anterior că tablet-urile cu ecran de 7 inchi nu au șanse de reușită, iar printre acestea se numără și PlayBook.
Steve Jobs a numit aceste tablet-uri “moarte din naștere” pentru că dimensiunea ecranului ar fi prea mică. RIM a ales special 7 inchi pentru a fi diferit de iPad-ul Apple.

Șeful RIM, Jim Balsillie, a declarat de asemenea că vânzările RIM și Apple nu pot fi comparate, deoarece la ora actuală sunt raportate diferit, trimestrul RIM a fost iunie-iulie-august, iar Apple a raportat vânzările pe iulie-august-septembrie. El a spus că luna septembrie în sine aduce mai multe vânzări decât perioada de vacanță.
Steve Jobs a anunțat că în ultimul trimestru s-au vândut 14,1 milioane de telefoane iPhone, deci ar fi mai multe decât cele 12,1 milioane anunțate de Blackberry.

Steve Jobs și-a făcut o tradiție din a denigra competitorii, apreciind recent și faptul că Android nu este o platformă open, așa cum susțin oficialii Google.

Via TNW

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive