Gadgeteer Awards

Motorola MC65, smartphone rezistent

| 19.10.2010
Back to Yahoo!

mot mc65 1 90x90 Motorola MC65, smartphone rezistentMotorola MC65 nu este un telefon de fashion, dar este un smartphone pentru angajatii mobili, care le usureaza munca si in acelasi timp este rezistent, protejand investitia companiei pe termen mai lung.

Motorola MC65 are atat formatul cel mai productiv pentru afaceri – Qwerty – cat si tehnologia necesara , de la aplicatii business, cititor de coduri, pachet Office si multe altele. Interfata de utilizare poate fi personalizata pentru fiecare angajat incat sa aiba acces la aplicatiile de care are nevoie.

Telefonul este construit sa reziste la praf, apa, vibratii sau socuri, are accelerometru si senzor de lumina care ajusteaza luminozitatea ecranului, camera foto digitala este de 3,2 megapixeli, poate scana coduri de bare, poate citi semnaturi.

Poate face fotografii la care se ataseaza locatia GPS, lucru important pentru interventiile tehnice. Ambele variante de radio 3.5G GSM HSPA şi CDMA EVDO Rev A sunt integrate în dispozitiv, permiţând selectarea reţelei cu cea mai bună acoperire pentru agenţii din teren.

MC65 este proiectat să reziste la căderi multiple, expunerii la căldură sau frig.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Claudiu
    Publicat la data de 19.10.2010, ora 23:21

    Mi se pare foarte neinspirat pus butonul de power; in rest pare interesant

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive