Gadgeteer Awards

Android aduce Google aproape 1 miliard de dolari anul acesta

| 15.10.2010
Back to Yahoo!

google mobile 90x90 Android aduce Google aproape 1 miliard de dolari anul acestaToată lumea a notat rezultatele bune ale Google, dar puțină lume a observat și faptul că telefoanele mobile încep să aibă greutate în afacerile gigantului online – Jonathan Rosenberg a declarat că anul acesta vor fi încasări de 1 miliard de dolari din căutarea și reclamele pentru telefoane mobile.

Utilizarea motorului de căutare mobil a explodat odată cu popularitatea foarte mare a Android. Patrick Pichette, directorul financiar Google a notat creșterea foarte puternică în privința afacerilor legate de telefoane mobile.

Rosenberg le-a cerut analiștilor și investitorilor Google să caute pe mobil “închirieri auto” să vadă că multe companii americane au făcut reclamă pe versiunea mobilă, pentru acești termeni de căutare. Anunțul include număr de telefon care poate fi apelat direct sau link spre o hartă navigabilă care te duce direct la biroul de închirieri auto.

Google Instant, funcția Ajax care arată rezultatele Google în timp ce scrii termenii căutării va fi lansată pînă la finalul acestui an și pe telefoane mobile, a mai anunțat Rosenberg.

Via Mobile Busines

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Stirile saptamanii 11-17 oct | Stiri din telecom
    Publicat la data de 18.10.2010, ora 10:20

    [...] Tablet With Built-in Phone * iPhone 4 este cel mai fragil telefon produs vreodată de Apple * Android aduce Google aproape 1 miliard de dolari anul acesta * (en) Opera Mobile Running On An Android [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive