Gadgeteer Awards

Sony Ericsson Xperia X10 mini – test

| 13.10.2010
Back to Yahoo!

Sony Xperia X10 mini 90x90 Sony Ericsson Xperia X10 mini   testUn telefon mic şi delicat, scrie George Hari Popescu pe blogul său. Pare fragil cînd îl ţii în mînă. Uneori nu-l simţi în palmă şi sunt mari şanse să-l pierzi prin casă din cauza dimensiunilor mici. Terminal cu Android şi tastatură virtuală, dar din păcate nu QWERTY (varianta Pro are tastatură completă). Am avut un Sony Ericsson Xperia X10 mini la testare cîteva zile.

Sună ciudat, dar mi-a plăcut acest telefon pentru felul în care se aude muzica: clară, cu bass generos, marca Sony, ce mai! Paginile de Web se văd bine, dar scrisul este foarte mic şi nu poate fi mereu mărit. Foarte utile meniurile şi opţiunile din ecranul de aşteptare, asta dacă reuşeşti să configurezi tot ce găseşti acolo. Acest Android se mişcă însă destul de repede, dar tot există mici ezitări cînd dai cu degetul.

Mai departe pe CyberCulture.ro

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive