Gadgeteer Awards

Detalii despre Windows Phone 7

| 13.10.2010
Back to Yahoo!

Picture 34 90x90 Detalii despre Windows Phone 7Sistemul de operare Windows Phone 7 a primit review-uri favorabile și după lansarea în România. Nouă interfaţă chiar este super-marfă. Am butonat-o cu mâna mea, e foarte rapidă, e foarte bine gândită atunci când e vorba de diversele ecrane orizontale prin care faci scroll, scrie Radu pe mobbi.ro. Sunt mai multe articole pe tema asta.

Manafu apreciază People Hub – Mi se pare geniala ideea si chiar imi doresc asa ceva, nu doar o agenda de contacte, ci un univers social media activ care sa includa si contacte, dar si actualizarile din retelele sociale, si fotografii, dar si optiuni de a suna sau trimite mesaje.

Bobby Voicu spune că Windows Phone 7 are de refacut increderea unei intregi generatii de utilizatori de telefoane mobile. Noul Windows Phone vine cu un mod mai simplu de organizare a informatiei, pe hub-uri de informatie (dupa cum le spun ei), care pot fi contact, poze, jocuri, muzica si video, office samd.
Au mai scris pe tema asta: Alex Rădescu, Business Cover sau Subiectiv.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive