Gadgeteer Awards

LG Optimus 7 – Windows Phone 7

| 12.10.2010
Back to Yahoo!

LG Optimus 7 03 90x90 LG Optimus 7   Windows Phone 7Astăzi am avut ocazia să ne jucăm cu LG Optimus 7, unul dintre telefoanele Windows Phone 7 prezentate de Microsoft România. Prima impresie e pozitivă: arată bine, se mișcă bine, iar partea de integrare a contactelor și a activităților “sociale” este printre cele mai bune din industrie.
LG Electronics a confirmat astăzi oficial și în România lansarea LG Optimus 7. Având la bază noul sistem de operare Microsoft, Optimus 7 oferă o experienţă inedită în utilizarea terminalelor mobile. Are unele tehnologii unice disponibile doar în dispozitivele LG. Aplicaţii precum Play To, bazate pe tehnologia DLNA, şi augmented reality (AR) sunt disponibile ca Live Tiles pe telefonul LG Optimus 7 şi pot fi accesate prin intermediul hub-urilor dedicate.

0006 LG Optimus 7   Windows Phone 7

LG Optimus 7

Play To permite utilizatorilor să transfere fişiere multimedia către alte dispozitive electronice prin intermediul hub-urilor pentru imagini, filme, muzică. Utilizatorii vor putea urmări pe televizor imaginile şi videoclipurile înregistrate cu LG Optimus 7 şi pot asculta muzica preferată de pe telefonul mobil prin intermediul boxelor sistemului audio, fără a fi nevoie de cablu de conectare.

ScanSearch, aplicaţia de tip AR care conectează utilizatorii cu o lume a informaţiei, este o nouă funcţie disponibilă doar pe terminalul LG Windows Phone 7. Utilizatorii pot accesa în timp real informaţii despre vreme, restaurante, magazine, divertisment, domeniul financiar-bancar, îmbinând astfel mediul online cu cel offline pentru a avea o viaţa cât mai atractivă.

LG Optimus 7 are camera de 5 megapixeli, dar cu filmare HD 720p. Ecranul este 16:9, cu diagonala de 3,8 inchi, rezoluție 800×480 de pixeli.

0003 LG Optimus 7   Windows Phone 7

LG Optimus 7

Windows Phone 7 încorporează un ecran de start extrem de intuitiv şi unic datorită Live Tiles care oferă acces rapid la informaţii şi servicii de pe internet, şi la aplicaţiile care sunt importante pentru utilizatori. Cele 6 hub-uri ale sistemului de operare – Oameni, Imagini, Jocuri, Muzică şi Video, Marketplace şi Office – organizează informaţiile pe telefon într-un mod cu totul nou, aducând împreună toate aplicaţiile conexe, serviciile şi conţinutul.

LG Optimus 7 este ideal pentru navigarea pe internet. Cu toate acestea, telefonul îşi păstrează o dimensiune redusă fiind uşor de introdus într-un buzunar strâmt. Memoria internă de 16 GB are o capacitate de stocare de sute de fişiere MP3, ore de fişiere video şi sute de aplicaţii. Mai mult, bateria detaşabilă de 1500 mAh este perfectă pentru ore întregi de navigare pe internet, citirea cărţilor electronice, pentru a juca jocuri sau pur şi simplu pentru conversaţii.


Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive