Gadgeteer Awards

Microsoft lansează oficial Windows Phone 7

| 11.10.2010
Back to Yahoo!

Windows Phone 7 Teaser Video 90x90 Microsoft lansează oficial Windows Phone 7Directorul executiv Microsoft, Steve Ballmer, a lansat astăzi oficial Windows Phone 7, împreună cu o serie de telefoane mobile realizate de Samsung, LG, HTC și Dell.
Trei telefoane Windows Phone 7 au fost prezentate deja: LG Quantum, Samsung Focus și HTC Surround. LG Quantum este un smartphone interesant, cu tastatură, cu ecran tactil și multe tehnologii avansate. HTC Surround are dotări multimedia și sunet special. Samsung Focus are procesor Snapdragon și ecran AMOLED pentru cele mai frumoase imagini.

Microsoft a încercat să realizeze din Windows Phone 7 un sistem de operare care să fie diferit de ceea ce exista pe piață. Totul a fost regândit, nu doar interfața și modul de operare, ci și modul în care se activează anumite funcții a spus Joe Belfiore. Simplificarea și personalizarea sunt elementele cheie.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive