Gadgeteer Awards

Sony Ericsson Xperia X8: nici prea-prea, nici foarte-foarte

| 7.10.2010
Back to Yahoo!

Xperia X8 White 1 thumb 90x90 Sony Ericsson Xperia X8: nici prea prea, nici foarte foarteCel mai adesea, riscul compromisului, sau al „soluţiei-căii-de-mijloc“ este acela că, în loc să fie câte ceva din fiecare, reuşeşte să fie nimic din toate, scrie Vali Bîrzoi în Business Cover. Am luat la teste Sony Ericsson Xperia X8 vrând să verific vorbele de mai sus, pentru că smartphone-ul este poziţionat în gama de telefoane cu Android ale suedezilor între Xperia 10 şi micuţul X10 Mini.
Sony Ericsson a anunţat recent că renunţă la a mai fabrica mobile pe platforma Symbian, urmând să se concentreze pe smartphone-uri Android sau Windows phone şi telefoane mobile entry-level bazate pe sistem de operare proprietar. Ei bine, ar trebui să se concentreze mai puternic, mai ales pe zona Android, pentru că pe parcursul unui an au scos doar trei modele, toate cu versiunea 1.6 a sistemului de operare, care între timp a avansat cu 3 versiuni.

Citește mai departe în Business Cover.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive