Gadgeteer Awards

Rezultatele financiare confirmă popularitatea telefoanelor HTC

| 6.10.2010
Back to Yahoo!

HTC Magic India Rezultatele financiare confirmă popularitatea telefoanelor HTCCel mai mare producător de terminale cu Android, care oferă și telefoane mobile pe platforma Windows, compania taiwaneză HTC, a anunțat pentru trimestrul trei al 2010 vînzări record de telefoane, venituri de 2,45 miliarde de dolari față de 1 miliard pe T3 2009, iar profitul net a fost de 360 milioane de dolari, în creștere cu 95%.

Rezultatele de anul acesta arată popularitatea telefoanelor Android, pentru că, anul trecut HTC avea rezultate în scădere pe T3, atunci când abia prezentase oficial Magic, iar lumea abia începea “să simtă gustul” platformei Google. Numărul de telefoane vândute s-a dublat, circa 6,5 milioane de unități, din ce în ce mai aproape de Apple.

Veniturile companiei au crescut cu 150%, iar HTC poate spune că viitorul “sună bine”. Se pregătește lansarea terminalelor Windows Phone 7 și acestea ar putea avea un succes mare după toată atenția acordată de media și bugetele de marketing ale Microsoft.

Via Business Week

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Articolele saptamanii 4-8 octombrie despre/din telecom | Stiri din telecom
    Publicat la data de 11.10.2010, ora 16:18

    [...] de abonamente de telefonie prin internet a Skype * Cine se judecă în domeniul telefoniei mobile * Rezultatele financiare confirmă popularitatea telefoanelor HTC * Cele mai ieftine telefoane mobile cu touchscreen * Motorola lansează Droid Pro, un BlackBerry [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive