Gadgeteer Awards

Un tablet Microsoft va fi gata pînă la Crăciun

| 5.10.2010
Back to Yahoo!

tablet Microsoft 90x90 Un tablet Microsoft va fi gata pînă la CrăciunDirectorul executiv Microsoft, Steve Ballmer, a anunțat că un tablet pe Windows, care va concura direct cu iPad al Apple, va fi lansat oficial înainte de Crăciun, probabil pentru a prinde cea mai bună perioadă de vânzări a anului.Steve Ballmer a precizat că tablet-ul va fi pe platforma Windows, dar nu este clar dacă este vorba de sistemul de operare pentru PC-uri sau de Windows Phone.

Șeful Microsoft a declarat că specialiștii companiei au lucrat pentru a realiza o unealtă utilă și pentru business, dar și pentru distracție. Analiștii spun că anul acesta se vor vinde 10 milioane de tablet-uri, din care majoritatea vor fi iPad-uri. Foarte multe companii au lansat produse similare, de la Samsung Galaxy Tab, Dell Streak, Cisco Cius sau Blackberry PlayPad. Asus, dar și Acer sau HP pregătesc lansări similare.

În cursul zilei a apărut și zvonul conform căruia va fi lansat un tablet Microsoft chiar pe 11 octombrie, când compania ar urma să prezinte noua platformă mobilă Windows Phone 7.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive