Gadgeteer Awards

Samsung a avut vanzari record cu Galaxy S, lanseaza tablet-ul la nivel global

| 5.10.2010
Back to Yahoo!

GALAXY Tab P1000 Product image 1 1 270x344 90x90 Samsung a avut vanzari record cu Galaxy S, lanseaza tablet ul la nivel global

Samsung a reusit sa vanda pese 5 milioane de terminale smartphone Galaxy S, iar acum compania sud-coreeana pregateste lansarea globala a Galaxy Tab, cu care vrea sa atinga vanzari de 1 milion de unitati in cursul acestui an.

In acest moment Samsung Galaxy S este unul dintre cele mai de succes terminale smartphone la nivel mondial, a vândut 2 milioane de unități pe piața americană și alte trei milioane pe alte piețe, având un succes deosebit și în Europa. Galaxy S s-a lansat săptămâna asta și pe piața japoneză.

Samsung a început deja promovarea Galaxy Tab, inclusiv în România. Dar tablet-ul Android va ajunge mai târziu la vânzare și încă nu este clar dacă va fi și în oferta operatorilor.

În SUA și Europa, Galaxy Tab care are modul 3G și poate fi folosit pe rețeaua de date a operatorilor, va fi vândut și la abonament. Altfel este destul de scump, chiar și pentru vânătorii de gadgeturi premium, având un preț estimat la 950 de dolari.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de dodo
    Publicat la data de 11.12.2010, ora 18:26

    sper sa dea clasa la IPAD cu Tabul! sunt convins ca oricum vor avea vanzari mai mari decat Ipad-ul; la fel cum au avut si cu SGS!

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive