Gadgeteer Awards

Nokia dezvoltă conceptul de telefon flexibil

| 1.10.2010
Back to Yahoo!

nanotech 1 150x150 90x90 Nokia dezvoltă conceptul de telefon flexibilDupă ce a lansat cu ceva vreme în urmă conceptul Morph, un telefon mobil realizat dintr-un ecran digital flexibil, Nokia continuă acest proiect și a prezentat un nou model, pe aceeași idee: ultra-personalizare pentru că utilizatorul poate folosi terminalul flexibil cum vrea el.

Informația este dată de blogul oficial Nokia, Conversations, care povestește o vizită la laboratorul Nokia Research Center de la University of Cambridge. Aici s-a pus la punct conceptul Morph, iar acum cercetătorii au îmbunătățit acest proiect. Două echipe lucrează la terminalul flexibil, 25 de oameni la Cambridge și 10 oameni în Lausanne, în Elveția.

Proiectul include deja nanotehnologie, dar și materiale noi, precum “strechable electrnic skin”, un material flexibil pe care se vor putea construi circuite electrice.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Telefonul flexibil – proiect funcțional | Gadgeteer.ro
    Publicat la data de 5.5.2011, ora 23:44

    [...] Este de fapt prima realizare practică a unui concept Nokia, Morph. [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive