Gadgeteer Awards

Nokia N8, folosit pentru a proiecta filme pe un ecran gigant

| 30.9.2010
Back to Yahoo!

n8cinema 90x90 Nokia N8, folosit pentru a proiecta filme pe un ecran gigantNokia N8 este primul smartphone care a fost utilizat pentru a proiecta filme de animație pe un ecran gigant cu dimensiunea de 1428 de metri pătrați (51×28 metri).

Prestația a intrat deja in Cartea Recordurilor și face parte din campania de promovare a noului terminal, care de altfel a început să fie livrat, fără nicio întârziere, celor care l-au comandat deja.

Pentru proiecție a fost folosită mufa HDMI de la telefon. Ecranul gigant a fost susținut cu două macarale uriașe care lucrau la un bloc turn costruit în spatele acestui teren. Proiectoarele folosite, patru la număr, cântăreau fiecare 140 de kilograme (XML HD30).

Filmul rulat a fost Prince of Persia.

Via Nokia Conversations

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Filme de pe Nokia N8 | Stiri, Vedete
    Publicat la data de 30.9.2010, ora 19:38

    [...] de animație pe un ecran gigant cu dimensiunea de 1428 de metri pătrați (51×28 metri), scrie Gadgeteer.ro. Prestația a intrat deja in Cartea Recordurilor și face parte din campania de promovare a noului [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive