Gadgeteer Awards

Sony Ericsson LiveView – gadget pentru telefoanele Android

| 29.9.2010
Back to Yahoo!

sony ericsson liveview front media carousel 90x90 Sony Ericsson LiveView   gadget pentru telefoanele AndroidSony Ericsson lansează LiveView, primul accesoriu realizat pentru platforma Android, care afişează un sumar al evenimentelor înregistrate pe telefonul mobil fără să mai scoateți terminalul din buzunar.

Sony Ericsson LiveView se conectează wireless la telefonul mobil, prin Bluetooth şi le permite utilizatorilor să-şi controleze telefonul fără să îl scoată din geantă sau din buzunar. Pot citi mesajele şi pot verifica apelurile sau postările de pe reţelele sociale Facebook şi Twitter.

De asemenea, cu micro-display-ul Sony Ericsson LiveView, utilizatorii au posibilitatea să controleze meniul de muzică al telefonului. Datorită dimensiunii reduse, LiveView se ataşează cu uşurinţă la ceas, la breloc sau la laptop, în funcţie de situaţie şi de preferinţele utilizatorilor.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive