Gadgeteer Awards

MeeGo primește aprecieri pozitive

| 29.9.2010
Back to Yahoo!
article img 90x90 MeeGo primește aprecieri pozitiveSistemul de operare pentru terminale smartphone și alte echipamente digitale dezvoltat de Intel și Nokia, MeeGo, începe să iasă la iveală pe site-urile dezvoltatorilor și pasionaților, respectând astfel anunțul de la Nokia World – anume că vom vedea produse interesante pînă la finalul acestui an.
Sistemul de operare bazat pe Linux are drept target platforma Google, Android. Va fi utilizat similar, nu doar la telefoane, ci și la televizoare, echipamente tip tablet, imprimante sau chiar mașini. Săptămâna viitoare are loc o reuniune specială dedicată MeeGo, care va prezenta probabil noutățile legate de platforma software.
Pînă atunci, cei care au primit acces la noul sistem de operare s-au distrat cu el, au încăcat MeeGo pe terminalele Android și merge foarte bine. Nexus One, Dell Streak sau HTC Desire, toate au trecut prin testul Meego cu bine. Evident, Google a instalat o serie de protecții care împiedică utilizatorii să treacă “la liber” pe alte platforme Linux.
În orice caz, cu experiență în domeniul hardware și software, o interfață atractivă și terminale mobile interesante, MeeGo poate avea loc în galeria terminalelor smartphone de succes.
Via Bit-Tech

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive