Gadgeteer Awards

Mozilla Seabird, concept de telefon mobil

| 24.9.2010
Back to Yahoo!

206166 seabird concept phone 350 90x90 Mozilla Seabird, concept de telefon mobilProducătorul browserului Firefox, Mozilla, a dezvăluit astăzi un concept de telefon mobil “open”, care prezintă noi forme de interacțiune cu acele tipuri de conținuturi digitale accesate pe terminalul din buzunar.

“Pe măsură ce procesoarele, partea hardware și conectivitatea oferită de telefonul mobil tinde spre cea a unui PC, devine tot mai clar că trebuie regândit modul de a introduce informații în terminalul mobil”, spun specialiștii Mozilla.

Seabird eplorează posibilitatea de a folosi tehnologia Bluetooth pentru a manipula informațiile într-un univers 3D. Sau utilizarea de micro-proiectoare digialte pentru a crea tastaturi virtuale, precum diversele concepte tehnologice care au mai circulat pe email în ultimii ani.

Acest gen de tehnologii ar permite utilizatorului o interacțiune de tip “netbook” cu un telefon mobil avansat.

Terminalul testat de specialiștii Mozilla se pare că este un Android. Terminalul are pe lângă accesoriile Bluetooth și micro-proiectoare și o cameră foto de 8 megapixeli, dar și mufă de căști 3,5 mm jack. Plus un port mini-USB pentru conectare.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive