Gadgeteer Awards

Telefonul Facebook, făcut de INQ

| 23.9.2010
Back to Yahoo!

112936 matter 90x90 Telefonul Facebook, făcut de INQTelefonul Facebook despre care se discută pe blogurile tech din SUA pare să fie un terminal Qwerty realizat de compania INQ și care va fi pe platforma Android, conform unor informații citate de Bloomberg.Facebook a negat discuțiile legate de un telefon mobil propriu, dar în comunicatul oficial a specificat că zvonurile au legătură cu “integrarea hardware-software” cu unii producători de telefoane. INQ a anunțat de la început că telefoanele sale vor fi nișate pe rețele sociale, de altfel se și numesc “INQ social phones”.

inq social phone Telefonul Facebook, făcut de INQ

INQ are o serie de terminale Qwerty, 3G, dezvoltate pentru utilizatorii de Twitter / chat sau Facebook. Probabil telefonul Facebook va fi un terminal special, cu o serie de short-cut-uri spre servicii FB.

Integrarea mai bună s-ar putea referi la oferirea unei funcționalități complete versiunii mobile oferite pe telefon.

Bloomberg spune că telefonul va fi lansat întâi în Europa.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de webber
    Publicat la data de 23.9.2010, ora 15:22

    sincer, ma asteptam sa fie mai spectaculos si chiar sa fie cu touch-sceen, ca mai toate smartphonurile noi sunt asa, insa vad ca e ceva in genul BlackBerry.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive