Gadgeteer Awards

Tastatura Bluetooth transformă un smartphone în rival pentru netbook

| 22.9.2010
Back to Yahoo!

jorno 1 90x90 Tastatura Bluetooth transformă un smartphone în rival pentru netbookO simplă tastatură externă, conectată prin Bluetooth, poate transforma un terminal smartphone într-un adevărat competitor pentru netbook, mai ales atunci când are ecran tactil de mari dimensiuni. Tastatura este Qwerty, are un lăcaș special pentru telefon și nu este limitată la un anumit model, doar că terminalul trebuie să aibă Bluetooth pentru conectare. Realizatorii s-au gândit să facă această tastatură pliabilă, ca să poată fi transportată mai ușor. Nu este tocmai de buzunar, dar este suficient de portabilă.

jornofolded 300x205 Tastatura Bluetooth transformă un smartphone în rival pentru netbook

Tastatura externă ar fi o soluție și pentru tablet-uri. Netbook-urile sunt tot mai afectate de popularitatea echipamentelor de tip tablet. Mai mult ca sigur există și tastaturi Qwerty pentru tablet-uri, pentru că oferă acces ușor celor care au de lucru pe documente sau au de trimis multe mesaje și nu se pot acomoda cu tastatura pe ecranul tactil.

Sursa: TechHerald

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Mozilla Seabird, concept de telefon mobil | Gadgeteer.ro
    Publicat la data de 24.9.2010, ora 22:15

    [...] gen de tehnologii ar permite utilizatorului o interacțiune de tip “netbook” cu un telefon mobil [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive