Gadgeteer Awards

Sony Ericsson pregătește un telefon PlayStation

| 22.9.2010
Back to Yahoo!

sony ericsson psp phone 90x90 Sony Ericsson pregătește un telefon PlayStationZvonul legat de un telefon PSP prinde contur după ce divizia Sony care produce consolele de jocuri Playstation a postat un anunț că angajează un dezvoltator de software cu experiență în jocuri video mobile și … Android, lucru care a redeschis discuțiile privind un telefon mobil Sony Ericsson având ca bonus jocurile Playstation.

Divizia de gaming Sony a retras anunțul, fapt care a intensificat zvonurile, oamenii mergând pe teoria conspirației, anume că Sony nu vrea să știe concurența ce planuri are. Deocamdată doar Microsoft a anunțat că Windows Phone 7 va fi axat pe jocurile Xbox, deci un proiect similar Sony Ericsson nu ar fi ceva nou.

Cea mai mare problemă ar fi că Nokia a testat ani de zile segmentul gaming mobil și nu a avut niciun succes, în ciuda faptului că a insistat și a cheltuit și bugete de marketing pentru asta. Așa că rămâne de văzut cât de bună este ideea.

Sony angaja un Senior Server Engineer cu expleriență în dezvoltarea de aplicații mobile și experiență în utilizarea Android, pentru biroul din Londra (unde se află sediul european al Sony Ericsson).

Pentru a susține ideea, primele discuții despre Android 3.0 anunță că sistemul de operare Google pentru terminalele smartphone va avea o ediție nouă axată pe divertisment, deci cu acces la jocuri video.

This latest development adds fuel to speculation last month that Sony Ericsson is planning a mobile gaming push, spearheaded by an Android 3.0-powered smartphone which may carry the PlayStation brand. Reports at the time said the vendor is at the late stages of developing a brand new gaming platform, ecosystem and device. According to US website Engadget, the rumoured device would have slider form-factor, but rather than having a keypad, the slider would provide access to gaming-oriented controls.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Xperia Play – telefonul PlayStation | Gadgeteer.ro
    Publicat la data de 22.12.2010, ora 21:26

    [...] Se pare că proiectul Sony Ericsson privind un telefon mobil PlayStation se va numi Xperia Play, iar din imaginile de pe Youtube pare să fie exact modelul dotat cu controllere pentru jocuri care a apărut în primele zvonuri. [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive