Gadgeteer Awards

Motorola pregătește un tablet Android – oficial

| 17.9.2010
Back to Yahoo!

sanjayjha1 90x90 Motorola pregătește un tablet Android   oficialMotorola lucrează intens la un tablet Android, care se va lansa la începutul anului viitor, posibil cu platforma nouă Android 3.0, pentru că Google a anunțat deja că Android 2.2 nu este tocmai optimizat pentru tablet-uri. Și produsele deja lansate nu prea au acces acum la Android Market.

Motorola și-a relansat linia de telefoane mobile cu ajutorul Android și a dat unele din cele mai bine vândute smartphone pe platforma Google. Producătorul american trece prin schimbări majore, a anunțat deja separarea liniei de business bazate pe telefoane și tablet-uri de restul afacerilor – divizia de rețele mobile a fost preluată de Nokia pentru 1,2 miliarde de dolari.

Șeful Motorola, Sanjay Jha, a declarat la Deutsche Bank Technology conference că va lansa un tablet care va crește relevanța Motorola pe piața americană și la nivel mondial în general.

Via Android Apps

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive