Gadgeteer Awards

Galaxy Tab 3G – lăudat după primele teste

| 17.9.2010
Back to Yahoo!

GALAXY Tab P1000 Product image 1 1 270x344 90x90 Galaxy Tab 3G   lăudat după primele teste

Samsung a lansat oficial Galaxy Tab la IFA Berlin, dar abia acum s-au încheiat primele teste, iar review-urile independente sunt favorabile sud-coreenilor, chiar dacă oamenii notează faptul că Samsung pune tunurile pe Apple oferind produse similare, cu funcții și caracteristici similare.
Samsung va colabora cu operatorii de telefonie mobilă pentru a lansa Galaxy Tab cu abonament de date mobile. Dacă va fi promovat ca și Galaxy S, tablet-ul Android va avea succes la ora actuală, când vânzările de tablet-uri au afectat piața de netbook.

Galaxy Tab vine în Europa “la începutul toamnei”, deci posibil în octombrie, dacă nu mai repede de atât. Prețul final urmează să fie stabilit.

Tablet-urile capitalizează atât pe interesul pentru ecranul tactil – display de dimensiuni mai generoase, cât și pe interesul publicului pentru ebook readere și echipamente care îmbină mai multe funcționalități.

Via Cnet

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive