Gadgeteer Awards

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro, piticul curajos

| 13.9.2010
Back to Yahoo!

xperia x10 mini pro open black 11 90x90 Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro, piticul curajosXperia X10 Mini Pro face parte dintr-o categorie restrânsă, aparte, care vrea să ne aducă aminte că smartphone-urile erau o dată cu atât mai „smart“ cu cât erau mai mici şi mai şic. Dar, oare, mai e valabilă în lumea telefoanelor mobile afirmaţia că „esenţele tari vin în recipiente mici“ (sau cum o fi zicala…)? – scrie Vali Bîrzoi pe BusinessCover.ro.
Inima micului profesionist (Pro vine de la faptul că are tastatură fizică completă, glisantă, deci e dedicat celor care petrec mult timp pe email şi mesagerie) bate în ritmul unu sistem de operare popular, Android, dar cam vechi (varianta 1.6). Dacă pentru fratele mai mare, Xperia X10 Sony Ericsson promite un update la versiunea 2.1 pentru această toamnă, la X10 Mini Pro sunt necesare nişte ajustări suplimentare.

Date fiind dimensiunile reduse ale aparatului, 90 x 52 x 17 mm (cu câţiva milimetri mai mare decât X10 Mini – varianta fără tastatură completă), interfaţa grafică a sistemului de operare a trebuit adaptată la un ecran mic. Cele patru colţuri funcţionează pe post de cele mai uzuale shortcut-uri (pot fi personalizate), iar pe ecranele suplimentare de standby care se derulează de abia încape câte un widget.

Mai departe în BusinessCover.ro

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive