Gadgeteer Awards

Magazinele de aplicații pentru mobile sunt pe val

| 9.9.2010
Back to Yahoo!

blackberry 90x90 Magazinele de aplicații pentru mobile sunt pe valResearch in Motion (RIM) a anunțat că a adunat în App World circa 10.000 de aplicații pentru telefoanele Blackberry, disponibile în 65 de țări, deocamdată în șase limbi diferite.

Soluția App World, care permite utilizatorilor Blackberry să acceseze direct pe telefon magazinul de aplicații este instalată acum pe 30 de milioane de telefoane mobile, spun canadienii.

Spre comparație Apple a anunțat că a depășit 250.000 de aplicații în App Store, iar Google a trecut de 100.000 de aplicații în Android Market. Telefoanele Apple și Google vin direct cu acces la magazinul de aplicații, nu trebuie instalat altceva separat.

Blackbery rămâne ca număr de telefoane vândute înaintea Apple, având o cotă de piață globală de circa 18%, comparat cu 14% pentru compania lui Steve Jobs pe zona smartphone.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive