Gadgeteer Awards

11 octombrie, ziua WP7

| 9.9.2010
Back to Yahoo!

wp7 90x90 11 octombrie, ziua WP7Microsoft va lansa oficial platforma Windows Phone 7 pe 11 octombrie, probabil în cadrul unui eveniment special, conform unor informații online neconfirmate oficial, dar furnizate de surse “demne de încredere”.

Informația furnizată în premieră de Pocket-Lint nu oferă și alte detalii, doar că “sursele” sunt oameni cu experiență în domeniu, fără a da numele lor. Se spune că Microsoft va organiza un eveniment cu presa, la New York. Acesta va fi transmis online în toată lumea.

Microsoft va prezenta la lansate telefoane smartphone WP7 de la Asus, Dell, LG și HTC. Compania a anunțat oficial sistemul de operare în februarie 2010 la Barcelona. Versiunea finală a platformei software este gata și a fost trimisă deja dezvoltatorilor de terminale mobile. Microsoft a selectat producătorii de telefoane tocmai pentru a asigura că experiența utilizatorului final este una foarte bună.

Via EricTric.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive