Gadgeteer Awards

Imprimanta HP cu tablet Android încorporat

| 7.9.2010
Back to Yahoo!

hp android 90x90 Imprimanta HP cu tablet Android încorporatPentru că a început deja moda utilizării Android la alte aplicații decât telefoanele mobile, HP sparge gheața cu un produs mai deosebit, o imprimantă care are un sistem de control cu ecran tactil, practic un tablet.

HP vrea de fapt să facă imprimantele mai atractive, mai ales cele pentru fotografi și graficieni. PhotoSmart eStation C510 are tot ce-i trebuie pentru a atrage pasionații de tehnologie digitală. Pe lângă imprimanta color foarte bună, HP include un sistem de control cu ecran tactil, detașabil, care poate fi considerat tablet, dat fiind că este operat de Android.

Vestea este surprinzătoare pentru că HP tocmai a cumpărat Palm și deține practic un rival Android, Web OS. Ba chiar a promis că va folosi Web OS la alte aplicații decât un telefon mobil.

Din păcate pentru tablet el nu este certificat de Google, deci nu are acces la Gmail, servicii Google sau Android Market. Dar se pare că va avea suport pentru librăria digitală Barnes & Nobles.

Știrea este dată de Engadget.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive