Gadgeteer Awards

Smartphone Acer Ferrari – era și timpul

| 6.9.2010
Back to Yahoo!

Acer Liquid e Ferrari 1 90x90 Smartphone Acer Ferrari   era și timpulAcer a reușit să cucerească lumea computerelor după ce în 2003 a dezvăluit prima versiune a  laptopului Ferrari, iar acum taiwanezii vor să ia cu asalt lumea smartphone, lansând versiunea Ferrari a terminalului Liquid E.

Acer a lansat deja mai multe terminale Android, primul fiind Liquid A1, apo a anunțat smartphone-ul Acer Stream și ulterior Acer Liquid E.

Ediţia specială Acer Liquid E Ferrari are un design îndrăzneţ, elegant, datorită carcasei lucioase de culoare roşie. Touchscreenul de 3,5” are o rezoluţie mare, în timp ce pe spate este reprodus legendarul simbol “Scuderia Ferrari”.

Acer oferă personalizarea completă a interfeţei, permiţând acum fanilor Rossa să rememoreze oricând doresc momentele câştigării Gran Premio.

Acer Liquid e Ferrari 3 Smartphone Acer Ferrari   era și timpul

Un set special de melodii îţi dau posibiliatea de a personaliza telefonul cu inconfundabilul sunet al unui motor Ferrari. Are chiar și căști realizate special de designerii Ferrari.

Un raspuns

  1. Comentariu scris de Acer Ferrari, lansat oficial | Gadgeteer.ro
    Publicat la data de 15.11.2010, ora 11:46

    [...] s-a mai discutat de mai multă vreme despre un astfel de proiect, lansarea oficială a fost la finalul săptămânii trecute. Terminalul are preinstalate clipuri, [...]

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive