Gadgeteer Awards

Samsung ridică target-ul pe zona smartphone

| 3.9.2010
Back to Yahoo!

galaxy s Samsung ridică target ul pe zona smartphoneSamsung a anunțat că va vinde anul acesta 25 de milioane de terminale smartphone, iar target-ul pentru 2011 este să ajungă la 50 de milioane de telefoane inteligente, devenind unul dintre jucătorii de top din industrie.
Anterior, sud-coreenii mizau pe vânzări de 18 milioane de terminale în 2010, deci o creștere de peste 30% datorată în special succesului Samsung Galaxy S. Super-telefonul lansat împreună cu Vodafone, a depășit 3 milioane de unități la nivel mondial, spune TopNews.sg.

În  cadrul IFA Berlin, Samsung a lansat o competiție pentru aplicații software destinate televizoarelor cu acces la Internet, dar aceste aplicații vor fi portate automat pe terminalele smartphone prin Samsung Apps. Prin această mișcare compania sud-coreeană vrea să câștige atenția atât a dezvoltatorilor software, cât și a consumatorilor care caută diverse aplicații pentru telefoanele și echipamentele digitale de acasă.

Nu este clar deocamdată dacă va folosi Android sau platforma proprie, Bada. Probabil cea de-a doua variantă este mai aproape de adevăr.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive