Gadgeteer Awards

Nokia E7-00 iese la iveală

| 3.9.2010
Back to Yahoo!

nokia e7 90x90 Nokia E7 00 iese la ivealăUnul dintre cele mai mari bloguri dedicate telefoanelor Nokia apreciază că imaginile și detaliile care circulă pe Internet nu se referă la N9, ci la Nokia E7 sau mai bine zis E7-00, după noul cod de numerotare al companiei finlandeze.

E vorba practic de un smartphone cu ecran full touch de mari dimensiuni, dar și tastatură Qwerty slide, pe modelul N97, cu ecranul poziționat oblic, spre deosebire de N900 spre exemplu. NokNok.tv susține că este E7 și nu N9, un terminal E-Series, adică pentru zona de business. De asemenea, va fi un telefon Symbian^3, pe noua platformă software open source. Ecranul AMOLED ar putea fi de 4 inchi, camera foto de 8 megapixeli.

N9 s-ar putea să fie fără tastatură, doar cu partea de ecran tactil. Noile detalii ieșite la iveală despre Nokia N9 arată că are “grosimea de doar 14 milimetri”, deci nu poate fi acesta din imagine.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive