Gadgeteer Awards

Samsung S7320E, nou terminal Bada

| 30.8.2010
Back to Yahoo!

WAVE 723 Product image 4 90x90 Samsung S7320E, nou terminal BadaSamsung a confirmat oficial telefonul S7320E, botezat Wave 723, cel mai nou smartphone care operează pe platforma open Samsung bada, un terminal cu ecran tactil de 3,2 inchi.

Terminalul dispune de un ecran TFT-LCD “crystal clear” cu diagonala de 3,2 inchi, care afişează o interfaţă centrată pe aplicaţii. Aceste funcţii sunt îmbunătăţite de cea mai recentă tehnologie Wi-Fi ce oferă viteze rapide de download iar utilizatorii au acces la Internet de la distanţe mari.

Smartphone-ul a fost conceput să ofere cea mai mare performanţa şi calitate aşa încât utilizatorii să se bucure de toate beneficiile experienţei online de pe telefonul mobil. Wave 723 va fi disponibil în Europa începând cu luna septembrie.

Wave 723 a fost conceput să deschidă uşile unui mediu bogat şi larg de aplicaţii, oferindu-le utilizatorilor acces la aplicaţii care să-i ajute să le îmbunătăţească şi să le organizeze vieţile. Wave 723 oferă acces direct şi uşor către magazinul Samsung Apps pentru navigare, achiziţionare şi descărcare de aplicaţii gratuite şi premium.

WAVE 723 Product image 4 Samsung S7320E, nou terminal Bada

Numărând o multitudine de jocuri, aplicaţii de navigaţie, reţele sociale, e-book-uri şi aplicaţii lifestyle și de monitorizare a sănătăţii, Samsung Apps îl recomandă pe Samsung Wave 723 ca un asistent dedicat, ce oferă servicii specific localizate şi dedicate stilului de viaţă individual.

Telefonul are o grosime de 11,8 mm, spatele e îmbrăcat într-o carcasă metalica neagră, oferindu-i un aspect modern şi lucios.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive