Gadgeteer Awards

Tablet-uri cu tehnologie 3D, fără ochelari

| 27.8.2010
Back to Yahoo!

sharp mobile 3d 90x90 Tablet uri cu tehnologie 3D, fără ochelariLa scurt timp după ce Sony și Toshiba au anunțat televizoare 3D fără ochelari, iar Nokia și Intel au promis că vor cerceta în detaliu tehnologia 3D pentru echipamente mobile, Sharp și compania chineză Fuhzou au anunțat primele tablet-uri cu ecran 3D fără ochelari.

Nintendo a fost prima companie din zona consumer electronics care a anunțat că va lansa consola portabilă 3DS cu ecran 3D fără ochelari. Specialiștii explică că este mai ușor să folosești tehnologia pe ecranele de dimensiuni mai mici.

Președintele Sharp, Mikio Katayama, care a făcut anunțul oficial, a dorit doar să precizeze că tablet-ul va fi cu siguranță un puternic competitor iPad. Alte detalii nu au fost făcute publice.

Compania chineză Fuhzou a prezentat deja un sample de tablet 3Dm Supernova X1. Evident, imaginile care circulă pe Internet nu demonstrează mare lucru din capacitățile gadget-ului. Probabil că și prețul este extrem de competitiv.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive