Gadgeteer Awards

Primul smartphone HP cu WebOS vine in octombrie

| 26.8.2010
Back to Yahoo!

palm pre 90x90 Primul smartphone HP cu WebOS vine in octombrieHewlett Packard (HP), care a cumpărat Palm pentru 1,2 miliarde de dolari, ar putea lansa un succesor al modelului Palm Pre, un smartphone cu sisemul de operare Web OS, în octombrie, spun surse citate de presa americană.

Informația nu este confirmată oficial, dar HP a anunțat că va continua să lanseze terminale mobile cu Web OS. Palm Pre a fost lansat în vara lui 2009 și ar putea avea o variantă nouă, la care se lucra încă înainte de achiziția de către HP. Terminalul s-ar numi Palm Pre 2. De asemenea, Palm a lansat la finalul anului trecut terminalul Pixi, care ar putea avea de asemenea o variantă nouă. Palm Pixi Pro ar urma să fie gata în martie 2011, spun sursele.

Web OS, sistem de operare mobil derivat din Linux, a primit de la început o mulțime de review-uri pozitive. El a pornit însă un trend – marile companii au dezvoltat proprii variante de Linux lansându-le sub nume propriu (Android, Bada …).

Problema cea mai mare a Web OS este lipsa unui magazin de aplicații unde utilizatorii să găsească cele mai interesante soluții.

Via Brightland

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive