Gadgeteer Awards

Blackberry 8520 – productivitate la preț decent

| 26.8.2010
Back to Yahoo!

blackberry 8520 90x90 Blackberry 8520   productivitate la preț decentChiar dacă nu se numără printre cele mai în vogă modele ale canadienilor de la Research in Motion, Blackberry 8520 oferă posibilitatea de a lucra mai bine online și pe documente, datorită tastaturii complete și a aplicațiilor încorporate.

Ok, nu este un 3G, chiar dacă în rest are toate funcțiile unui smartphone. Dar, uneori, conexiunea GPRS este suficientă. Depinde la ce lucrezi. Conexiunea îți asigură acces la e-mail, posibilitatea de citi RSS-urile favorite și de accesa Twitter de exemplu. Fără bătăi de cap. Ba chiar și serviciul 0.facebook.com, care este gratis în cazul Vodafone.

Ecranul este tipic Blackberry, cu diagonala de 2,46 inchi. Spre deosebire de terminalele din generația anterioară, care aveau bilă de control (trackball), modelul 8520 are sistem optic (trackpad).

Camera foto este de 2 megapixeli, așa, ca să fie. Memoria internă este de doar 256MB, dar suportă carduri de memorie pînă la 32GB. Are media player, căști stereo, suportă jocuri video.

blackberry 8520 Blackberry 8520   productivitate la preț decent

La ofertă este 176 de euro, cu un abonament de 12 euro pe lună. Detalii aici.

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive