Gadgeteer Awards

R201 – MiFi cu ecran LCD

| 23.8.2010
Back to Yahoo!

r201 90x90 R201  MiFi cu ecran LCDInternet mobil pentru mai multe computere, folosind rețeaua 3G: Vodafone Mobile WiFi R201 este un nou model pentru Mobile Broadband Hotspot, de data aceasta și cu ecran LCD.

Terminalul oferă acces la Internet de mare viteză pentru maxim cinci dispozitive, prin conexiunea HSPA. Ecranul este OLED, alb-negru, iar routerul wireless este produs de Huawei.

Este o soluție practică pentru birouri mici, pentru deplasări în vacanță împreună cu prietenii și jocurile video favorite.

Mobile WiFi R201 nu este mai mare decât un telefon mobil, este mai ușor  de transportat și mai rezistent. Pentru pasionați, platforma software este Samba. Dispozitivul are și un slot de memorie care recunoaște carduri de pînă la 32GB.

2 comentarii

 1. Comentariu scris de Horatius
  Publicat la data de 24.8.2010, ora 16:16

  Mai, cum sa fie Samba platforma pentru un Hotspot? Conform chiar link-ului de mai sus, SAMBA este un protocol pentru schimbul de fisiere peste retea (SMB/CIFS), este protocolul preferat de Microsoft pentru file & print sharing in reteaua locala. SAMBA este implementat si pe multe dispozitive *nix based (de ex. sisteme NAS, router-e cu conectica USB la care poti conecta un HDD sau stick USB etc). Precis ca are si asta SAMBA dar pentru a oferi prin retea acces la cardul inserat, nicidecum pentru routing si ce mai face el.

 2. Comentariu scris de Dan Dragomir
  Publicat la data de 24.8.2010, ora 18:24

  OK, poate am exagerat spunand e platforma. Tocmai asta era ideea, ca faciliteaza accesul la resursele retelei.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive