Gadgeteer Awards

LG Mini GD880 redeschide nişa mobilelor mici

| 23.8.2010
Back to Yahoo!

LG mini 90x90 LG Mini GD880 redeschide nişa mobilelor miciChiar dacă azi par nişte mobile pe placul doar al sexului frumos, pe la începutul anilor 2000 erai cu atât mai şmecher cu cât aveai un mobil mai mic. Pentru că erau mai avansate tehnic, deci mai scumpe, scrie Vali Bîrzoi în Business Cover. Iată că moda revine (întotdeauna), iar inginerii marilor case de creaţie smartphones încearcă, din nou, să înghesuie cât mai multă tehnologie pe centimetru cub.
LG Mini GD880 este un bun exemplu în a ilustra cele de mai sus. Ba chiar printre primele exemple, disputându-şi întâietatea pe această redescoperită nişă cu HTC HD Mini şi fiind urmat aproape imediat de cuplul Xperia X10 Mini şi Mini Pro de la Sony Ericsson (urmează în test) şi apoi de HTC Wildfire (aşteaptă şi el întâlnirea cu BC).

Cu dimensiuni de 102×47,6×10,6 mm, Mini-ul este de mărimea unui foste glorii, Nokia 8210. Mobilul are un design minimalist, cu muchii şi unghiuri drepte şi elegant, cu o ramă metalică pe lateral şi un finisaj negru glossy al feţei. Calitatea materialelor este foarte bună, iar micul telefon este bine închegat.

Singurele butoane hardware sunt cel de volum situat pe laterala stângă, cel de on/off de pe marginea superioară şi cel de declanşare a camerei de pe latura din dreapta.

Mai departe în Business Cover

Nici un comentariu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la RSS Aboneaza-te la RSS

About us

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat. Citeste tot

The Gadgeteers Blogroll Focus Video Follow us Microblogging
Archive